Tehdään yhteistyötä!

Luomuherkut tarjoaa yhteistyössä Daisyconin kanssa vaikuttajille ja muille julkaisijoille mahdollisuuden tienata rahaa mainoslinkeillä ja -bannereilla kumppanuusohjelmassamme.


Oletko aktiivinen somessa? Onko sinulla kauppamme aihepiiriin sopiva blogi tai verkkosivusto? Jos rakastat luomuherkkuja ja haluaisit valjastaa osaamisesi tuottavaksi kumppanuusmarkkinoinnin avulla, lue eteenpäin.

Mitä on kumppanuusmarkkinointi?

Kumppanuus-, eli affiliate-markkinointi, on tapa ansaita provisiota tuotteiden tai palveluiden myyntiin johtavasta liikenteestä. Yksinkertaistettuna voit mainostaa tuotteitamme some-kanavillasi tai esimerkiksi blogissasi kanavaasi sopivalla tavalla ja ansaita provisiota myynneistä, joita tulee julkaisuun lisäämäsi kumppanuuslinkin kautta.

Miten pääsen mukaan?

Olemme aloittaneet yhteistyön Daisyconin kanssa tarjotaksemme mahdollisuuden tienata mainostamalla tuotteitamme. Aloittaaksesi kumppanuusohjelmassamme, sinun tulee kirjautua Daisyconiin ja hakea kampanjaohjelmaamme mukaan.

Voit myös liittyä tästä linkistä:

 Affiliate marketing

Miksi kumppaniksemme?

  • hyvä provisioprosentti
  • laadukkaat ja ainutlaatuiset tuotteet, joita voi mainostaa monella kulmalla (luomu, huippuhyvä maku, lisäaineettomuus, vegaanius, gluteenittomuus jne)
  • nopea toimitus Tampereen varastoltamme
  • kotimainen perheyritys
  • bannereita ja kampanjoita käyttöösi

Vai onko sinulla jokin oma idea? Kerro meille.

Jos et halua tienata kumppanuusmarkkinoinnin avulla, mutta sinulla on jokin oma erityinen ehdotus yhteistyöstä, ota meihin yhteyttä info@luomuherkut.fi Teemme aika-ajoin yhteistyötä suoraan vaikuttajien kanssa sosiaalisessa mediassa.

Lähetä tietoja itsestäsi, kanavastasi, yleisöstäsi sekä mahdollisimman tarkasti kuvailtu ehdotuksesi yhteistyölle. Käsittelemme yhteistyöhakemuksia säännöllisesti ja mitä paremmin kuvailet ideaasi, sitä nopeammin käsittely sujuu ja pääsemme ideastasi jyvälle.