Perheomisteinen kotimainen verkkokauppa.

Ajatus hieman paremmista herkkutuotteista sai alkunsa perheenisän epätoivoisesta yrityksestä löytää pienille lapsille ja koko perheelle ekologisia ja lisäaineettomia, luomulaatuisia herkkuja. Suomen ja muun Euroopan valikoimaa tutkiessa kävi selväksi, että saadakseen parhaat mahdolliset tuotteet täytyisi tilauksia tehdä useisiin eri paikkoihin, ja toisinaan myös Euroopan ulkopuolelle. Maksettavaksi tuli useat postimaksut ja useiden erilaisten toimitusehtojen ja tuotetietojen selvittäminen eri paikoista oli urakka. Tietoa oli myös yllättävän heikosti saatavilla. Tuotteiden etsiminen ja tilausten tekeminen oli paitsi hankalaa ja aikaavievää, myös kallista.

Yrityksen perustamisen kantavana perusajatuksena oli koota saman katon alle kaikki parhaat herkut, joista voi nautiskella koko perhe paremmalla omallatunnolla. Kaikki tarjoamamme tuotteet tulevat Sinulle omalta varastoltamme Tampereelta. Olemme selvittäneet toimittajien taustat ja tuotteiden alkuperät sekä raaka-aineet tarkasti ja haluamme, että Sinulla on kaikki tieto helposti käsiesi ulottuvilla tehdäksesi parempia valintoja. Jos jaat kanssamme ajatuksen siitä, että herkkujen ei tarvitse olla lisäaineilla kyllästettyjä, vaan arvostat luonnollisia ja puhtaampia vaihtoehtoja, olet oikeassa paikassa!

Kaikki tuotteemme ovat luomusertifioituja ja useat niistä myös gluteenittomia ja vegaanisia.

Otamme mielellämme vastaan ehdotuksia hyvistä tuotteista. Jos valikoimistamme puuttuu jokin suosikkituotteesi, ota meihin rohkeasti yhteyttä. Teemme jatkuvaa työtä etsiäksemme parhaita tuotteita valikoimiimme.

- Mirko, Luomuherkut -perustaja

 • Mirko - kauppias

  Mirko on intohimoinen luomun puolestapuhuja ja Luomuherkkujen perustaja. Hän vastaa Sinun yhteydenottoihisi ja hoitaa tukkumyynnin. Mirko tutkii ja valikoi uutuuksia. Hän selvittää tuotteiden taustat, jotta Sinun ei tarvitse.

 • Niina

  Niina kommunikoi kanssasi sosiaalisessa mediassa. Hän päivittää verkkosivuja ja tuottaa monet visuaaliset materiaalit.

  Niinaan saatat törmätä myös tapahtumissa tai messuilla.

 • Saat meihin yhteyttä sähköpostilla: info@luomuherkut.fi

  Sosiaalisessa mediassa tavoitat meidät: @luomuherkut.fi

 • Luomusertifioidut raaka-aineet

  Selvitämme tuotteiden taustat puolestasi, sinä säästät aikaa.

  Myymme vain EU:ssa luomuhyväksyttyjä tuotteita.

 • Kilpailukykyiset hinnat

  Luomutuotteet voivat olla hintavia, mutta pyrimme varmistamaan toimitusketjujemme avulla, että voimme tarjota tuotteemme järkevään hintaan.

 • Nopea ja ystävällinen palvelu

  Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellämme mikäli sinulla on kysyttävää.

  Toimitukset lähtevät pääsääntöisesti yhden arkipäivän sisällä.

 • Valitsemme tuotteemme aina erittäin huolellisesti. Kaikkien tuotteiden on täytettävä EU:n luomulaatuisuuden kriteerit. Haluamme, että voit nauttia
  valitsemistasi herkuista paremmalla omallatunnolla, joten teemme taustatyön puolestasi. Emme kaipaa turhia lisä-, väri- tai säilöntäaineita. Luomulaatuisuuden lisäksi suosimme gluteenittomia sekä aina mahdollisuuksien mukaan vegaaneja tuotteita.

 • Haluamme tarjota uusia makuja ja jakaa tietoisuutta siitä, kuinka monipuolisia ja laadukkaita tuotteita on saatavilla. Arvostamme luomutuottajia ympäri maailman ja haluamme tukea osaltamme heidän työtään ja elinkeinoaan.

  Herkut yhdistetään usein epäterveelliseen ruokavalioon, mutta tiesitkö että voit myös herkutella fiksusti ja on olemassa terveellisempiä vaihtoehtoja? Herkuttelua ei suinkaan tarvitse lopettaa, sillä kaipaamme myös nautintoja ja hyviä makuja.

 • Pakkaamme kaikki meiltä lähtevät tilaukset ekologisesti pakkauksiin, jotka ovat kierrätysmateriaalia ja muovittomia. Voit edelleen kierrättää ne kotonasi 100%:sti.

  Esimerkiksi käyttämämme pakkauspussit ovat voittaneet vuonna 2019 Euroopan pakkausjärjestön kestävän kehityksen palkinnon kategoriassa kierrätettävät pakkaukset.

  Myös teippimme ovat muovittomia ja myrkyttömiä.

Ovatko erilaiset sertifikaatit tuttuja?

Verkkokauppamme tuotteilla on useita kansainvälisesti tunnustettuja sertifikaatteja ja merkintöjä, jotka kertovat paljon tuotteen ominaisuuksista, valmistuksesta ja sisällöstä. Kaikki tuotteemme täyttävät EU:n luomutuotantoa koskevan asetuksen kriteerit.

Alla on lueteltu tärkeimpiä merkkejä, joita voit tuotteistamme löytää.

 • 100% luomua

  Kaikilla tuotteillamme on EU:n luomumerkintä. Se tarkoittaa, että ne täyttävät EU:n yhteisen luomua koskevan säännöstön vaatimukset.

  Myös EU:n ulkopuolelta tuotavien luomutuotteiden on täytettävä samat vaatimukset. Tästä merkistä tiedät, että lainsäädäntöä noudatetaan.

  Lue lisää 
 • Fairtrade - Reilu kauppa

  Reilun kaupan merkki tuotteessa kertoo vastuullisuudesta. Merkillä varustettu tuote täyttää kansainvälisesti sovitut Reilun kaupan sosiaaliset, taloudelliset ja ympäristöön liittyvät kriteerit.

  Tästä merkistä tietää, että tuote on 100% Reilun kaupan raaka-ainetta ja jäljitettävissä läpi koko toimitusketjun viljelystä kaupan hyllylle asti.

  Lue lisää 
 • Vegan Society

  Vegan Society takaa, että tuote ja sen valmistusprosessi eivät sisällä eläinperäisiä tuotteita, sivutuotteita tai johdannaisia, tuotetta ei oletestattu eläimillä eikä se sisällä geenimuunneltuja organismeja (GMO).

  Lue lisää 
 • Gluteeniton

  Gluteenittoman tuotteen merkki on Euroopan laajuinen, sillä on yhtenäiset kriteerit ja se on kohderyhmässään hyvin tunnettu. Kaiken kaikkiaan Euroopassa on merkin käyttöoikeuden saaneita tuotteita jo yli 22 000

  Lue lisää