Uusia jälleenmyyjiä Turussa

Uusia jälleenmyyjiä Turussa

Luomuherkut toimii YumEarth-makeisten ja -tikkareiden Suomen maahantuojana ja tavoitteemme on tuoda valikoima kaikkien saataville myös jälleenmyyjien kautta.

Uusimpana jälleenmyyjänä kasvavassa K-ryhmän myymälöiden jälleenmyyjälistassamme on Turun K-Citymarket Skanssi. Myymälä sijaitsee kauppakeskus Skanssissa hyvien yhteyksien varrella. Valikoimassa on kattavasti YumEarth-makeispusseja sekä tikkarilajitelmia.

Turussa makeisiamme myy myös K-Citymarket Kupittaa. Palveleva 24h-myymälä sijaitsee osoitteessa Uudenmaantie 17.

Takaisin blogiin
  • YumEarth on luotu perheiltä perheille, ja merkki tarjoaa erilaisia ​​herkullisia luomumakeisia. Koska yhä useammat ihmiset kärsivät ruoka-aineallergioista joka päivä, lupauksemme on jatkaa innovointia ja luoda lapsiystävällisiä makeisia.

  • "Friendly sweets" tarkoittaa, että näissä makeisissa ei ole 8 yleisintä allergeenia, ei korkeafruktoosipitoista maissisiirappia, ei keinotekoisia väriaineita, ei-GMO ja valmistettu yksinkertaisista luomuainesosista.

    "Yummy treats" tarkoittaa, että teemme fantastisen maukkaita herkkuja, jotka saavat kaikki hymyilemään.

  • Olemme ylpeitä saadessamme tehdä turvallisempia allergiaystävällisiä ja maukkaita herkkuja, joita voit antaa perheellesi ja jakaa ystävien kanssa.

    Missiomme on tehdä elämän hetkistä hieman suloisempia, yksinkertaisempia ja täynnä iloa!