Luomuherkut yhteistyöhön Daisyconin kanssa

Luomuherkut yhteistyöhön Daisyconin kanssa

Luomuherkut tarjoaa yhteistyössä Daisyconin kanssa vaikuttajille ja muille julkaisijoille mahdollisuuden tienata rahaa mainoslinkeillä ja -bannereilla.

Daisycon on johtavia affiliate- eli kumppanuusmarkkinointipalveluita, johon rekisteröitymällä kuka tahansa voi markkinoida kampanjaohjelmien tuotteita tai palveluja ja ansaita myynteihin johtavasta liikenteestä provisiota.

Luomuherkut tekee aktiivista yhteistyötä sosiaalisen median julkaisijoiden kanssa ja kumppanuusohjelman avaaminen Daisyconiin tekee prosessin helpoksi ja läpinäkyväksi kaikille osapuolille. Se myös mahdollistaa kaikkien halukkaiden alkaa ansaita provisiota kumppanuusmarkkinoinnilla.

Lisätietoja aiheesta täältä.

Takaisin blogiin
  • YumEarth on luotu perheiltä perheille, ja merkki tarjoaa erilaisia ​​herkullisia luomumakeisia. Koska yhä useammat ihmiset kärsivät ruoka-aineallergioista joka päivä, lupauksemme on jatkaa innovointia ja luoda lapsiystävällisiä makeisia.

  • "Friendly sweets" tarkoittaa, että näissä makeisissa ei ole 8 yleisintä allergeenia, ei korkeafruktoosipitoista maissisiirappia, ei keinotekoisia väriaineita, ei-GMO ja valmistettu yksinkertaisista luomuainesosista.

    "Yummy treats" tarkoittaa, että teemme fantastisen maukkaita herkkuja, jotka saavat kaikki hymyilemään.

  • Olemme ylpeitä saadessamme tehdä turvallisempia allergiaystävällisiä ja maukkaita herkkuja, joita voit antaa perheellesi ja jakaa ystävien kanssa.

    Missiomme on tehdä elämän hetkistä hieman suloisempia, yksinkertaisempia ja täynnä iloa!