Nova - luonnonmukainen energiajuoma

YLPEÄSTI LUOMU - HYVÄNMAKUINEN - VÄHÄKALORINEN

Terveenä pysyminen ei tarkoita hyvän maun uhraamista. Se tarkoittaa parempien valintojen tekemistä ja luonnollisten makujen löytämistä.

Nova on keksinyt energiajuoman reseptin uudelleen; tällä kertaa maailman parhaista raaka-aineista aidosti ajatuksella tuottaen. Energiajuoma ilman turhia ainesosia ja 100% luomuna. Ei pelkästään luonnollista energiaa ja tasapainoa, vaan myös kokonaisvaltaisempaa hyvää oloa.

Uskomme, että terveytesi ja hyvinvointisi ollessa kyseessä luomun tulisi olla ensimmäinen ja ainoa valinta.

Haluamme, että voit helposti nauttia luontoäidin kasvien ja yrttien parhaat toiminnalliset edut, jotta voit olla keskittynyt ja energinen täysin luonnollisella tavalla.

Nova luomuenergiajuomat sisältävät 7 erilaista luonnollista yrttiä ja kasvia (vihreä tee, reishi, gingko biloba, ginseng, schisandra-marjat, vihreät kahvipavut, guaranan siemenet), jotka ovat adaptogeeneja tasapainottaen kehoa kukin tavallaan.

Miksi Nova?

Maailmassa on paljon kiirettä ja erilaisia stressiä aiheuttavia tekijöitä. Suurin osa ihmisistä elää arkea, joka kuluttaa sekä kehoa että mieltä monella tapaa. Palautuminen ja tasapainoisen tilan kokemus unohtuvat. Stressi ja väsymys ovat arkipäivää ja luonnollisen energinen tuntemus häipynyt yhä kaukaisemmaksi. Moni tarttuu halpoihin perinteisiin energiajuomiin saadakseen päivään boostia, mutta ikävä kyllä nämä juomat ovat tyypillisimmillään sekoitus kemiallisesti tuotettuja ainesosia ja sisältävät runsaasti keinotekoista kofeiinia ja sokereita. Lisäaineiden määrä on huikea; stabilointiaineita, säilöntäaineita, keinotekoisia maku- ja väriaineita, prosessoitua sokeria... Asesulfaami K, aspartaami, sukraloosi, tauriini... et tarvitse näitä!

Nova Organic Energy ei ole markkinoiden ainoa täysin luonnollisia ainesosia sisältävä energiajuoma, mutta Nova on vienyt energiajuoman käsitteen vielä hieman pintaa syvemmälle. Paitsi ettei Novan energiajuomissa ole lainkaan keinotekoisia ainesosia, ei epämääräisiä lisäaineita, ei synteettistä kofeiinia, väriaineita tai epämääräisiä makeutusaineita, tauriinia eikä sakkaroosia, on juomiin valjastettu luonnon omat superaineet. Nova on tehnyt ennennäkemättömän juoman, vieläpä täysin luomuna. Tämä energiajuoma ei pelkästään paranna kehon luontaista vireystilaa, keskittymiskykyä ja kestävyyttä, se myös auttaa elimistöämme sopeutumaan eri tilanteisiin ja tekee aidosti hyvää.

Nova Organic Energy sisältää 7 erilaista yrttiä ja kasvia, jotka ovat myös adaptogeeneja. Adaptogeenit nimensä mukaisesti ”adaptoivat” kehoa ja mieltä tasapainottamalla ja rauhoittamalla elimistöämme. Useasti kroppamme käy joko yli- tai alikierroksilla, jolloin vastustuskykymmekin on koetuksella. Adaptogeenit auttavat sopeutumaan muuttuviin tilanteisiin. Kehomme reagoi luonnollisiin adaptogeeneihin täysin luonnollisella tavalla. Osa Nova energiajuomassa käytetyistä yrteistä ja kasveista virkistää ja osa tasapainottaa. Juoma on valmistettu huolellisesti, jokainen sen ainesosa tarkoin valiten ja siinä vallitsee täydellinen yrttien ja kasvien välinen synergia. Voit huoletta nauttia energiajuomaa ilman hermostuneisuutta, levottomuutta ja muita tyypillisiä ja epämiellyttäviä energiajuoman jälkioireita. Juoman sisältämä kofeiini tulee täysin luontaisista lähteistä.

Nova Organic Energy on premium-laatuinen energiajuoma, 100% luomulaatuisista ainesosista valmistettu, vähäkalorinen ja siinä on matala glykeeminen indeksi.

Lue alta lisätietoa juoman sisällöstä sekä vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

PARANNA PÄIVITTÄISTÄ TOIMINTAKYKYÄSI.

Hyvinvoinnistasi tinkimättä.

Takaisin blogiin
 • Vihreä tee

  Vihreällä teellä on lukuisia terveyttä edistäviä hyötyjä. Se mm. nopeuttaa aineenvaihduntaa ja pitää sisällään monia muita hyviä
  ominaisuuksia.

 • Reishi

  Reishi eli lakkakääpä tuo elimistöön tasapainoa ja tyyneyttä. Se edistää yleistä hyvinvointia ja tasapainottaa immuunijärjestelmän toimintaa.

  Reishi on perinteinen kiinalaisen lääketieteen käyttämä yrtti/sieni.

 • Ginseng

  Ginseng on adaptogeeni, joka auttaa elimistöä sopeutumaan erilaisiin tilanteisiin. Se parantaa solujen hapenottoa ja sen parhaimpiin ominaisuuksiin kuuluukin mm. kestävyyden, reaktiokyvyn ja keskittymiskyvyn parantuminen.

  Tämä yleiskuntoa parantava luonnoläkke on yksi vanhimmista tunnetuista.

 • Schisandra-marjat

  Yksi perinteisen kiinalaisen lääketieteen tärkeimmistä virkistävistä yrteistä. Sen terveysvaikutuksia arvostetaan yhtä paljon kuin ginsengiä,
  reishiä ja goji-marjoja.

  Schisandra on myös vahva antioksidantti ja adaptogeeni, jolla on erittäin vaikuttava ravintoainesisältö.

 • Vihreät kahvipavut

  Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

 • Ginkgo Biloba

  Ginkgo Biloba eli neidonhiuspuu on tunnettu ajattelua ja päättelykykyä selkeyttävän kasvina. Se tehostaa mikroverenkiertoa aivoissa parantaen näin aivojen neurosensorisia toimintoja ja terveyttä.

  Ginkgo Biloba parantaa muistia sekä tiedon varastointia ja käsittelyä.

Guaranan siemenet

Guarana on Amazonilla kasvava köynnöskasvi, jonka siemenillä on piristävä ja suorituskykyä lisäävä vaikutus.

Guarana sisältää luontaisesti kofeiinia sekä runsaasti antioksidantteja.

UKK

Mikä tekee energiajuomistanne erilaisia?

Ensimmäinen ja tärkein ero on
ainutlaatuinen yrttireseptimme. Päätimme olla käyttämättä helposti saatavilla olevaa ja halpaa cocktailia sokerista, keinotekoisesti kofeiinista ja keinotekoisista ainesosista.

Sen sijaan omistimme 2 vuotta ajastamme kehittääksemme täysin uuden luomureseptin,
joka perustuu yrttiuutteisiin. Laajan konsultoinnin ja testauksen jälkeen päädyimme 7 yrttiuutteeseen perustuvaan reseptiin. Tämän seurauksena juomamme antavat sinulle mahdollisuuden kokea puhdasta, tasapainoista ja pitkäkestoista energiaa ja mahdollisesti jopa tarjota
sinulle useita toiminnallisia ja terveydellisiä etuja matkan varrella.

Toinen - mutta ei vähemmän tärkeä - ero on juomamme maku. Yhdistämällä vain
hienoimpia luomuainesosia onnistuimme luomaan 3 erottuvaa ja upean makuista luomujuomaa.

Mitä ainesosia käytätte energiajuomissanne?

Juomamme sisältävät luomumehua tiivisteestä, luomuhedelmäuutteita, luonnollisia aromeja, luomuagavesiirappia,luomuerytritolia ja kokonaisvaltaista sekoitusta 7 luomuyrttiuutteesta.

Onko energiajuomissanne kahvipohjaista kofeiinia?

Ei, emme käytä juomissamme
lainkaan kahvipohjaista kofeiinia. Juomissamme on kuitenkin runsaasti luonnossa esiintyvää kofeiinia guarana-uutteen ja vihreän teen uutteen
käytön ansiosta.

Kofeiinin kokonaismäärä on rajoitettu vain 75 mg:aan/purkki (verrattavissa 3/4 kupilliseen kahvia tai 2 kupilliseen vihreää teetä).

Onko kahvipohjaisen kofeiinin ja guaranassa olevan kofeiinin välillä eroa?

Guarana sisältää guaraniinia, joka on kemiallisesti tarkasteltuna
identtinen kofeiinin kanssa. Suuri ero on se, että guarana sisältää myös tanniineiksi kutsuttuja molekyylejä, mikä saa guaranan kofeiinin vapautumaan hitaasti, jolloin syntyy pitkäkestoinen energiataso, joka voi kestää jopa 6 tuntia!

Onko kahvipohjaisen kofeiinin ja vihreän teen kofeiinin välillä eroa?

Vaikka useimmat ihmiset ovat
yhtä mieltä siitä, että vihreä tee tarjoaa miedomman "kuhinan" kuin kahvi, sen kofeiini on kemiallisesti tarkasteltuna identtistä.

Erona on se, että vihreä tee sisältää myös L-teaniinia. Kofeiini ja L-teaniini toimivat yhdessä tuottaen jatkuvaa energiaa ja parantaakseen
aivojen toimintaa. Vihreä teemme sisältää myös erittäin runsaasti katekiineja, theaflaviineja, tanniineja, flavonoideja ja polyfenolia
EGCG.

Eikö energiajuomissanne ole kofeiinia vihreiden kahvipapujen vuoksi?

Ei, käytämme kofeiinitonta vihreää kahvipapuuutetta. Se koostuu pääasiassa klorogeenihaposta, mutta ei sisällä kofeiinia. Klorogeenihappo on hyödyllinen antioksidantti ja sillä on lievä psykostimuloiva vaikutus (noin kolmasosa kofeiinista). Lisäksi se voi
vähentää hiilihydraattien ja glukoosin imeytymistä ruuansulatuksen aikana, vähentää ruokahalua, vähentää päivittäistä kalorien saantia ja
aiheuttaa kehon rasvan menetystä termogeneesin kautta.

Mitä makeutusaineita energiajuomissanne käytetään?

Halusimme juomamme olevan
mahdollisimman terveellistä kaikille. Siksi käytimme makeutusaineita, joilla on alhaisin glykeeminen indeksi ja pienin kalorimäärä. Luomu erytritoli sisältää 0,24 Kcal/gramma ja sen glykeeminen indeksi on 1,
orgaaninen agavesiirappi sisältää 3,10 Kcal/g ja sen glykeeminen indeksi
on 15.

Luomuerytritoli on ainoa EU:ssa sallittu makeutusaine luomutuotteissa. Se on ainoa täysin luonnonmukainen
makeutusaine, jolla on EU:n valmiselintarvikelupa.

Mikä on orgaaninen erytritoli?

Luomuerytritoli syntyy luonnollisella prosessilla fermentoimalla luomuhedelmiä, hiivoja ja/tai maissitärkkelystä. Mikro-organismien tuottama osmoprotektanttina se on ihanteellinen sakkaroosin korvike ja voi sopia paremmin esimerkiksi diabeetikoille tai ylipainoisille
ihmisille lähes nollakaloripitoisuutensa vuoksi.

Miksi ette käytä steviaa?

Steviakasvi määritellään
EU:ssa tällä hetkellä uuselintarvikkeeksi eikä sen käyttö valmiselintarvikkeissa ole toistaiseksi sallittua EU:ssa.

Markkinoilla olevissa stevialla makeutetuissa tuotteissa käytetään stevioliglykosidi-nimistä makeutusainetta, josta usein harhaanjohtavasti
puhutaan yleisnimityksellä stevia. Stevioliglykosidin (E960/E960a) pohjana käytetään steviakasvin lehtiuutetta, mutta uutteeseen lisätään prosessin aikana mittava määrä lisäaineita. Prosessi ja sen lopputuote
on niin kemiallinen, ettei tämä makeutusaine ole sopiva
luomuelintarvikkeeseen.

Stevioliglykosidi ei siis ole
lainkaan sama asia kuin steviakasvi ja sen markkinointi luonnollisena makeutusaineena on kuluttajaa harhaanjohtava.

Luomutuotteissa sallitut ainesosat ovat erittäin tarkasti rajatut ja ainoa tällä hetkellä sallittu makeutusaine on luomuerytritoli.

Millaista lakuperää tuotteidenne sisältämät luonnolliset aromit ovat?

Käyttämämme aromit ovat 100% kasviperäisiä, eivätkä sisällä
synteettisiä/mikrobi- tai eläinperäisiä ainesosia. Aromit on ilmoitettu ainesosaluettelossa. Käyttämämme aromit ovat aidosti luonnollisia ja vegaanisia.

Mistä käyttämänne sitruunahappo on lähtöisin?

Sitruunahappo on täysin luonnollista alkuperää. Luomulainsäädäntö yksiselitteisesti kieltää geenimuunneltujen organismien käytön luonnonmukaisten elintarvikkeiden valmistuksessa. Tästä syystä emme käytä esimerkiksi markkinoilla yleisiä GMO-maissista johdettuja
lisäaineita tuotteissamme.

Kuinka paljon sokeria energiajuomissanne on?

Jokaisessa juomassamme sokerin määrä on rajoitettu 4,28 grammaan per 100ml ja 19 kcal per 100 ml, mikä varmistaa, että kaikki juomamme ovat vähäkalorisia.

Miksi sokeritonta versiota ei ole saatavilla?

EU:ssa ei ole sallittua käyttää valmiselintarvikkeissa luonnollisia
voimakkaita makeutusaineita, kuten luomusteviaa tai
munkkihedelmäuutetta. Tästä syystä meillä ei ole saatavilla 0 Kcal versiota juomistamme.

Miksi käytätte luomumehua tiivisteestä?

Yksinkertaisesti siksi, että välitämme ympäristöstä! Tiivisteestä valmistettu mehu vie vähemmän tilaa kuljetettaessa ja siksi sen hiilijalanjälki on pienempi.

Onko "tavallinen mehu" terveellisempää kuin "mehu tiivisteestä"?

Ei lainkaan! Konsentraattimehu puristetaan hedelmistä ja suodatetaan sitten prosessorin läpi, joka vain erottaa veden, mutta jättää kaikki ravintoaineet, kuidut ja vitamiinit tiivisteeseen.

Miksi energiajuomanne näyttävät sameilta ja sisältävätkö ne pienen määrän sedimenttiä?

Koska käytämme juomissamme vain orgaanisia ainesosia, esiintyy luonnollista sameutta ja sakkaa. Kallista tölkkiä ennen kuin siemailet sitä ja nauti kaikista terveellisistä luomutuotteista!

Miksi käytätte BPA-vapaita tölkkejä?

Koska välitämme terveydestäsi! BPA on kemikaali, jota käytetään usein
alumiinitölkkien sisäpuolen päällystämiseen. Sillä on hormonin kaltaisia​​ominaisuuksia, jotka voivat imeytyä ruokaan tai juomiin. Altistuminen BPA:lle voi tukahduttaa geenin, joka on elintärkeä keskushermoston
kehitykselle ja voi aiheuttaa jopa syöpää sekä vastustuskyvyn ongelmia.

Missä energiajuomanne valmistetaan?

Juomamme valmistetaan ja pullotetaan perheyrityksessä Ylä-Itävallassa. Tämä yritys omistaa yksityisen kivennäisvesilähteen, joka on kestänyt ajan kokeen neutraalin maun, vähäisen mineralisoitumisen ja ennen
kaikkea erinomaisen laadun ansiosta.