Allergiaystävälliset ja lisäaineettomat YumEarth -karkit ja tikkarit

Olemme ylpeitä tuodessamme Suomen markkinoille jotain näin hyvää!

YumEarth on kahden yhdysvaltalaisen isän kehittelemä makeisinnovaatio, joka on nopeasti valloittanut maailman. Eikä syyttä, sillä näissä karkeissa ei ole turhaa tai keinotekoista, vain se kaikista tärkein: herkullinen maku. Laadukkaiden luomuainesosien lisäksi makeiset ovat allergiaystävällisiä. Ne eivät sisällä lisäaineita eivätkä yleisimpiä allergeeneja. Esimerkiksi maissiallergikot, keliaakikot ja vegaanit löytävät valikoimasta sopivia herkkuja. YumEarth on fiksumpi vaihtoehto kun karkkihammasta kolottaa ja tältä sivulta löydät lukuisia syitä miksi.

Valikoimasta löytyvät pehmeät nallekarkit ja hedelmätoffeet, hedelmävälipalat, kirpeät beansit sekä runsaasti erilaisia tikkareita; c-vitaminoidut, kirpeät, hedelmäsekoitukset.

Mikä tekee makeisistamme erityisiä?

 • 100% luomu
 • Vegaaninen
 • Gluteeniton
 • GMO-vapaa
 • Ei sisällä 8 yleisintä allergeenia (katso lista alta)
 • Ei sisällä korkean glukoosi-fruktoosipitoisuuden omaavaa maissisiirappia
 • Ei keinotekoisia väri- ja makeutusaineita
 • Vain yksinkertaisia ja luonnonmukaisia raaka-aineita
 • Uskomattoman herkullinen maku!

Entäs maissiallergikot?

Maissi on ainesosa, joka aiheuttaa harmaita hiuksia monille allergikoille. Kyseessä on yksi yleisimmistä elintarviketeollisuudessa käytetyistä raaka-aineista; suurelta osin edullisuutensa takia. Maissi on nimittäin täysin korvattavissa muilla valmistusaineilla. Ainesosaluettelossa maissi on usein ilmoitettu piilonimillä, mikä tarkoittaa sitä, että sen havaitseminen tuotteesta on kuluttajalle hankalaa. Useimmat makeiset sisältävät maissia tai sen johdannaisia, vaikka se ei suoraan ainesosissa lukisikaan. 

YumEarth-makeisista ja -tikkareista runsaasti vaihtoehtoja maissiallergikoille.

Askorbiinihappo on maissiallergisille petollinen, sillä se on useimmiten ikävä kyllä valmistettu maissiglukoosista. YumEarth-tuotteissa käytetty askorbiinihappo on luonnollista alkuperää - se on saatu sitrushedelmistä. Sitruunahappo puolestaan on tyypillisin maissin lähde. YumEarth-makeisten sitruunahappo on tehty juurikassokerista.

Tuotteistamme ainoastaan kirpeissä Sour Beans -makeisissa on maissitärkkelystä.

Muistathan aina tarkistaa tuotteen ainesosaluettelon, mikäli vältät tiettyjä ruoka-aineita tai ainesosia. Pidämme tuotteidemme ainesosaluettelot kunnossa ja täydennämme niitä tarpeen mukaan. Voit myös aina olla yhteydessä asiakaspalveluumme ja kysyä, mikäli jokin asia mietityttää sinua.

Luomutuotteissa käytetyt lisäaineet

Luomuelintarvikkeissa ei saa käyttää keinotekoisia makeutus- tai väriaineita. Siksi YumEarth-makeisissa maistuvat aidot marjat ja hedelmät. Pieni määrä puhdasta luomuruokosokeria vahvistaa herkkiä makuja, kuten vesimelonia. Intensiiviset värit tulevat niin ikään hedelmistä ja marjoista.

Takaisin blogiin
 • YumEarth on luotu perheiltä perheille, ja merkki tarjoaa erilaisia ​​herkullisia luomumakeisia. Koska yhä useammat ihmiset kärsivät ruoka-aineallergioista joka päivä, lupauksemme on jatkaa innovointia ja luoda lapsiystävällisiä makeisia.

 • "Friendly sweets" tarkoittaa, että näissä makeisissa ei ole 8 yleisintä allergeenia, ei korkeafruktoosipitoista maissisiirappia, ei keinotekoisia väriaineita, ei-GMO ja valmistettu yksinkertaisista luomuainesosista.

  "Yummy treats" tarkoittaa, että teemme fantastisen maukkaita herkkuja, jotka saavat kaikki hymyilemään.

 • Olemme ylpeitä saadessamme tehdä turvallisempia allergiaystävällisiä ja maukkaita herkkuja, joita voit antaa perheellesi ja jakaa ystävien kanssa.

  Missiomme on tehdä elämän hetkistä hieman suloisempia, yksinkertaisempia ja täynnä iloa!

Suosikki

Luomutikkariboksi

Yummiboksi on 50 tikkarin lajitelma, joka sisältää 8 fantastista tikkarimakua. Kiva lahjaidea! Metallinen boksi toimii paitsi tikkareiden säilytykseen, myös myöhemmin mitä ikinä sille keksitkään.

Boksista löydät seuraavat maut: mustikka, omena, mango, persikka, mansikka, kirsikka, granaattiomena ja vesimeloni. Kyseessä on lajitelma, joten yksittäisten makujen määrä vaihtelee.

100% Vegaaninen ja gluteeniton. Tikkarimme eivät sisällä yleisimpiä allergeeneja.

Vain luonnollisia makuja sekä kasvismehutiiviteitä.

KATSO LISÄÄ

lahjapakkaukset

25kpl tikkareita

Tässä näppärän kokoisessa sellofaanipussissa on 25 erikseen käärittyä tikkaria kauniilla lahjanauhalla koristeltuna. Valmis lahjapakkaus!

Mahtava idea tuliaiseksi tai synttärisankarille!

Pakkaus sisältää satunnaisen lajitelman erimakuisia tikkareitamme. Maut voivat vaihdella per pakkaus.


KATSO LISÄÄ

Display + 100kpl tikkareita

Mahtava lajitelmapakkaus sisältää kaikki suosituimmat
YumEarth-tikkarimaut hienossa pahvisessa displayssa: vadelma, kirsikka, viinirypäle, vesimeloni, granattiomena, mansikka, persikka ja mango. Pakkauksessa 100 kpl yksittäispakattuja tikkareita. Maut ja värit tulevat aidoista hedelmistä ja kasviksista.

Loistava esillelaittopakkaus synttäreille, tapahtumiin ja myymälöihin. Sopii suljettavan etuosan vuoksi erinomaisesti myös tikkarisäilytykseen kotona.

KATSO LISÄÄ