YumEarth R-kioskeille

YumEarth R-kioskeille

Olemme käynnistäneet valtakunnallisen yhteistyön R-kioskien kanssa. Yksittäispakattuja YumEarth-luomutikkareita on mahdollista jatkossa saada R-kioskien valikoimaan helposti.

Tämä tarkoittaa sitä, että mikäli sinun lähikioskistasi ei vielä YumEarth-tikkareita löydy, voit pyytää kauppiasta tilaamaan niitä.

R-valikoimassa on pahvinen display ja kahdeksan suosikkimakua tikkareita: kirsikka, omena, vesimeloni, granaattiomena, mansikka, persikka, mustikka ja mango. 

Takaisin blogiin
  • YumEarth on luotu perheiltä perheille, ja merkki tarjoaa erilaisia ​​herkullisia luomumakeisia. Koska yhä useammat ihmiset kärsivät ruoka-aineallergioista joka päivä, lupauksemme on jatkaa innovointia ja luoda lapsiystävällisiä makeisia.

  • "Friendly sweets" tarkoittaa, että näissä makeisissa ei ole 8 yleisintä allergeenia, ei korkeafruktoosipitoista maissisiirappia, ei keinotekoisia väriaineita, ei-GMO ja valmistettu yksinkertaisista luomuainesosista.

    "Yummy treats" tarkoittaa, että teemme fantastisen maukkaita herkkuja, jotka saavat kaikki hymyilemään.

  • Olemme ylpeitä saadessamme tehdä turvallisempia allergiaystävällisiä ja maukkaita herkkuja, joita voit antaa perheellesi ja jakaa ystävien kanssa.

    Missiomme on tehdä elämän hetkistä hieman suloisempia, yksinkertaisempia ja täynnä iloa!